The Rage Communication

Here is how we calculate

Markup rate detail
6 Months

20%

9 Months

27%

12 Months

32%

Like example below

مثال کے طور پر اگر آپ ہم سے ایک موبائل لیتے ہیں جس کی قیمت 30 ہزار روپے ہے اور آپ ایڈوانس رقم کے طور پر ہمیں دس ہزار روپے دیتے ہیں
 تو باقی رقم کا حساب کچھ اس طرح سے ہوگا

Price = 30,000 Advance = 10,000 Remaining = 20,000

 

For the period of 6 Months you will pay (20,000+20%) = 24,000/5 = 4,800/Month for 5 months

For the period of 9 Months you will pay (20,000+27%) = 25,400/8 = 3,175/Month for 8 months

For the period of 12 Months you will pay (20,000+32%) = 26,400/11 = 2,400/Month for 11 months

×

Hello!

Click the button below to chat on WhatsApp or send us an email to admin@bhalaygilani.com

× How can We help you?